BBRIL

Gebruikers staan centraal

BBRIL

Hoorbaar en veilig communiceren

Goed horen, veilig werken.

Bescherming van jouw gehoor

Gehoorbescherming die goed zit

Geen geluid om je heen. Je kunt het je bijna niet voorstellen. Je hoort altijd wel geluid van je collega’s, een radio op de achtergrond een machine die aanstaat. Als dat altijd aanwezige geluid om ons heen wegvalt wordt het stil. Heel stil.

Om ervoor te zorgen dat het niet voor altijd stil wordt of dat je onherstelbare gehoorschade oploopt zoals tinnitus, is het van belang dat we goed voor ons zintuig gehoor zorgdragen. Te vaak en teveel harde geluiden zorgen voor aanzienlijke schade aan ons gehoor. Iets wat eenvoudig te voorkomen is met goed passende gehoorbescherming. 

Gehoorbescherming. Helemaal zo gek nog niet.

Veiligheid en een betere focus

Veilige en comfortabele oordopjes 

De hedendaagse industrie brengt lawaai met zich mee dat vanaf een bepaald niveau schadelijk is voor ons gehoor en onze psychosociale en lichamelijke gezondheid. Bbril is de expert op het gebied van gehoorbescherming, op elke locatie en in elke situatie. De demping is variabel instelbaar en kan afgestemd worden op de exacte geluidsniveaus van de werklocatie. Het open filter laat ventilatie toe, dit is goed voor de staat van je gehoorgang en trommelvlies.

Wij zorgen er samen met jou voor dat je oren de bescherming krijgen die ze nodig hebben maar belangrijker nog, die ze verdienen zodat jij normaal kunt blijven functioneren, communiceren, en genieten van muziek en op tijd gewaarschuwd wordt voor gevaar. De gehoorbescherming van Bbril is comfortabel – speciaal voor jou op maat gemaakt – en biedt veilige gehoorbescherming. Dat klinkt toch als muziek in je oren…?

Jouw gehoor, daar zorgen wij voor.

 

Comfortabel werken met veilige gehoorbescherming, je kan niet zonder

Comfort
Je oren beschermen met otoplastieken, een ander woord voor op maat gemaakte oordopjes, is misschien iets waar je alleen aan denkt als je naar een muziekevenement gaat. Maar tijdens je werk kan passende en comfortabele gehoorbescherming ook zeker nodig zijn. Door te kiezen voor het gepersonaliseerde maatwerk van Bbril kan je werken met de bescherming die je nodig hebt, zonder dat je doorhebt dat je ze draagt.

Maatwerk

Om er voor te zorgen dat jouw gehoorbescherming écht goed zit, kiezen wij voor maatwerk. Dit betekent dat wij bij jou op locatie je oren komen opmeten. We maken een afspraak op een tijdstip dat voor jou uitkomt. Wij zijn flexibel en door deze manier van werken kunnen collega’s desgewenst rond hetzelfde moment ook hun otoplastieken laten aanmeten. Na het aanmeten worden de otoplastieken geprint middels de modernste 3D-technologie en is de keuze aan jou of dat in acrylaat of siliconen is. 

Controle
Maatwerk betekent ook dat wij na de meting er voor zorgen dat jouw oordopjes comfortabel zitten. Kwaliteit met maximaal comfort staat voorop. We brengen jouw op maat gemaakte gehoorbeschermers en kijken met jou of het echt goed en comfortabel zit passend bij jouw oren. Op deze manier kan je werken zonder dat je doorhebt dat je ze draagt. Een Win-Win situatie voor jouw en je werkgever als je het ons vraagt.

 

Waarom Bbril?

 

Aanmeten op locatie

Aanmeten op locatie

Tijdswinst voor jou want je hoeft de deur niet uit. Zo leren we jou en je collega’s kennen op een voor jullie vertrouwde plek. En de meting kan tussen het werk door, of juist voor/na werktijd zodat je tijdens het werk de focus kunt houden die je nodig hebt.
Productspecialist

Productspecialist

Onze productspecialiast komt voor het aanmeten (het maken van oorafdrukken) en het uitleveren altijd bij je langs. Dit doen we kosteloos, of je nu met zijn tweeën bent of met wel 20 personen. Zodra we uitleveren krijg je instructies over het gebruik en doen we een afsluitende lekdichtheidstest.
Aanmeten wanneer het jou uitkomt

Aanmeten wanneer het jou uitkomt

Jouw agenda is leidend. We komen wanneer het jou uitkomt. We passen overal een mouw aan met onze flexibele werktijden.
Maatwerk

Maatwerk

Jij bent uniek. Jouw oren ook. Daarom maatwerk. Het moet goed zijn en goed zitten zodat de gehoorbescherming niet in de weg zit als jij de focus moet hebben op je werk. Meten is weten en we zorgen ervoor dat het goed is, goed zit en blijft.
Ruim assortiment otoplastieken

Ruim assortiment otoplastieken

Je hoeft de show niet te stelen met je gehoorbeschermers, maar feit blijft dat als je iets ‘mooi’ vindt – en het goed zit – je sneller geneigd bent het te gebruiken. Daarom hebben we een ruim assortiment.
Transparantie en duidelijke afspraken

Transparantie en duidelijke afspraken

We kijken je graag recht in de ogen aan en luisteren naar jouw wensen. Nu en in de toekomst.  Geen gekke verkooppraatjes of verhalen die te goed zijn om te geloven. Wij geloven in transparantie, duidelijke communicatie en afspraken die we beiden nakomen. Wel zo prettig voor iedereen.
Marktconforme prijzen

Marktconforme prijzen

Je oren beschermen kost geld en een goed gehoor is onbetaalbaar. Bij ons weet je gelijk waar je aan toe bent. De prijs die je hoort is scherp en marktconform.

 

BEL OF MAIL EN MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN PRESENTATIE OF AANMETING

 

Bbril. Staat klaar voor werkend Nederland als het gaat om passende en veilige gehoorbescherming. Klinkt goed toch?

 
We werken een groot deel van onze tijd. Een veilige werkplek – ook voor jouw gehoor – is daarbij belangrijk. Bbril zorgt er met op maat gemaakte en veilige gehoorbescherming voor dat jij je gedurende je werkdag geen zorgen hoeft te maken over eventuele gehoorbeschadiging door de continue (harde) geluiden om je heen.

 

 

Gehoorbescherming

Otoplastieken worden ze ook wel genoemd. Oordopjes dus eigenlijk. Heb jij een baan waarbij je wordt blootgesteld aan (harde) geluiden, dan is het van belang je gehoor goed te beschermen. Dit doe je door passende gehoorbescherming te dragen. Bbril zorgt er voor dat je gehoorschade voorblijft als je tijdig begint met het dragen van gehoorbescherming.

Wel zo veilig voor jou en je gehoor

Met je ogen kijk je en met je oren hoor je. Zonder geluid is het stil. Met gehoorbescherming wil je niet alleen voorkomen dat je (bijna) niets meer hoort maar ook dat je bijvoorbeeld geen tinnitus krijgt, een constante piep of ruis in je oren omdat je bent blootgesteld aan te harde geluiden. Maak kennis met onze persoonlijke benadering en service, goede prijs-kwaliteitverhouding en kennis. Dat is waar wij voor gaan! Dat is Bbril.

Hoorbaar en veilig communiceren

Bbril kan veel gehoorproblemen voorkomen.